Start nieuwe schooljaar  studenten Leisure

Jouw eerste schooldag is vrijdag 1 september. Je wordt om 10.30 uur in de centrale hal verwacht. Op deze dag krijg je praktische informatie over het komend schooljaar en betaal je de opleidingskosten (betaling per pin).  De lessen starten in de week van donderdag 7 september.

Boeken bestellen

Op de site van Van Dijk Educatie (www.vandijk.nl) vind je de boekenlijst voor komend schooljaar. De pakketcode voor het tweede leerjaar is

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor komend jaar bedragen  € …. Een specificatie ontvang je de eerste schooldag. Bovenstaande kosten betaal je op de eerste lesdag. Je kunt  alleen via pin betalen.

Start nieuwe schooljaar derdejaars studenten Leisure

Jouw eerste schooldag is vrijdag 1 september. Je wordt om 10.00 uur in de centrale hal verwacht. Op deze dag krijg je praktische informatie over het komend schooljaar en betaal je de opleidingskosten (betaling per pin). De lessen starten op donderdag 7 september.

Boeken bestellen

Op de site van Van Dijk Educatie (www.vandijk.nl) vind je de boekenlijst voor komend schooljaar. De pakketcode voor het derde leerjaar is 

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor komend jaar bedragen €..,- Een specificatie ontvang je de eerste schooldag. Bovenstaande kosten betaal je op de eerste lesdag. Je kunt alleen via pin betalen.